Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ЗАМОРОЗКА ОВОЧІВ

Доброго дня, редакціє. Хочу поділитися досвідом заморожування болгарського перцю та інших овочів.

Детальніше...

Яке борошно – така й випічка

Борошно виготовляють практично з усіх злакових. Купуючи той чи інший вид та сорт, варто звернути увагу на упаковку та деякі характеристики.

Детальніше...

ПІЦА З ГАРБУЗОВИМ ПЮРЕ ТА КАРТОПЛЕЮ

Тісто: 350 г борошна, 150 мл води, 2 ст. л. маслинової олії, 1,5 ч. л. сухих дріжджів.

Детальніше...

М’ЯСНЕ ВІЯЛО

1,3-1,5 кг свинини (ошийка чи карбонада), 150 г твердого сиру, 2 зубчики часнику, 2–3 помідорів, 2 ч. л.
меленого перцю,  2 ч. л. солі, півлимона, 1 ст. л. олії.

Детальніше...

11 способів, як використати старі капронові колготи

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА