5 картоплин, 500 г печериць, 15 г масла, 1 цибулина, 125 мл вершків, 1,5 ст. ложки борошна, 125 г тертого сиру, сіль, перець, лавровий листок, зелень.
400 г курячої печінки, 400 г печериць, 2 середні цибулини, 2 моркви, 4-5 яєць, 2 плавлених сирки, 7-8 шт. чорносливу, масло для смаження, сіль за смаком. Для заправки: 300 г. сметани, 150 г сиру фета, сіль, перець за смаком.
На полицях супермаркетів стільки видів цього продукту, що очі розбігаються. Який із них купувати?
10 г сушених білих грибів, 100 г буряка, 1,5 ст. л. олії, 1 ч. л. оцту 3%, 1 ст. л. томатної пасти, 1/2 морквини, 1/2 кореня петрушки, ріпчаста цибуля, 150 г білокачанної капусти, 60 г чорнослива без кісточки, 1 ч. л. цукру.
Ми залежимо від наших пральних машинок, тому що вони дійсно спростили наше життя. Уявляєте, скільки бруду видаляють ці машинки? А ви ніколи не задавалися питанням, а чи не потрібне очищення самій машинці?