Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

РЕАБІЛІТАЦІЯ СТАРОЇ ПОДУШКИ

Можна, звісно, купити нову подушку, а можна й дати друге життя тій, до якої звикли. Головне – правильно виконати всі етапи.

Детальніше...

БАКЛАЖАНИ ЯК ГРИБИ

Для приготування баклажанної закуски «як гриби» потрібно по кілька баклажанів, зубків часнику, ріпчастої цибулі, зелень кінзи, перець мелений (чорний або суміш перців різних видів), сіль, оцет столовий 9-відсотковий.

Детальніше...

БАКЛАЖАНИ ФАРШИРОВАНI

На 10 пiвлiтрових банок: 3,3 кг баклажанiв, 2 кг моркви, 200 г коренiв петрушки, 400 г цибулi, 60 г рiзноманiтної зеленi, 300 г рису, 2,5 кг помiдорiв, 325 г цукру, 80 г солi, 1 л олiї, по 10 горошин гiркого i духмяного перцю, 2 л томатного соку.

Детальніше...

ТЮФТЕЛЬКИ З РИСОМ У ТОМАТНОМУ СОУСІ

До таких тюфтельок і гарнір не потрібний, адже страва містить і м’ясний фарш, і рис, і соус на додачу! Ідеальне поєднання!

Детальніше...

КАБАЧКИ, ГРИБИ I СМАЖЕНI ПОМIДОРИ

На одну порцiю: 225 г кабачкiв, 75 г грибiв, 75 г помiдорiв, 125 г олії, борошно, сiль, перець, зелень – до смаку.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА