2 невеликих кабачки, 100 г сиру, три-чотири помідори (бажано, щоб їх діаметр був не більше діаметра кабачків), пара зубчиків часнику, зелень (може бути кріп, базилік, орегано і т. д.) і трохи майонезу або сметани.
Кабачки вимити, нарізати кружечками або вздовж смугами (їх товщина повинна бути не більше сантиметра). Нарізані кабачки вмочити в борошно й обсмажити. Порізати помідори кружечками. Подрібнити часник, зелень і натерти сир (при бажанні його можна просто нарізати часточками). Покласти на деко кабачок, змастити часником, сметаною або майонезом, посолити. Зверху шматочок помідора і посипати його зеленню і сиром. Запікати тридцять хвилин при температурі 180 градусів.