Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

РИБА ЗАПЕЧЕНА З КАБАЧКАМИ

Автор: Нова Газета

Близько 400 г філе морської риби (2 штуки), 1 кабачок середнього розміру, спеції для риби, 30 г твердого сиру, трохи зелені свіжого кропу, 2 ст. л. сметани.

 

Уже розморожене рибне філе пересипати спеціальними спеціями, натерти ними і залишити на час, поки займемося іншими складниками.

Кабачок вимити і нарізати кільцями, можна злегка навскоси. Викласти кільця кабачка внапуск на пергамент, змащений маслом, у два ряди (за кількістю рибних філе).

З'єднати в окремій тарілочці натертий на маленькій тертці сир, подрібнений кріп і сметану.

На доріжки з кабачкових кілець викласти філе риби, які зверху щедро змастити  ароматною сумішшю зелені, сиру і сметани. Ось у такому вигляді відправити все в розігріту до двохсот градусів духовку. Хвилин через 15-17 наша страва стане апетитно рум'яною – це ознака того, що її пора витягувати з духовки і викладати на таріль.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА