Близько 400 г філе морської риби (2 штуки), 1 кабачок середнього розміру, спеції для риби, 30 г твердого сиру, трохи зелені свіжого кропу, 2 ст. л. сметани.
Уже розморожене рибне філе пересипати спеціальними спеціями, натерти ними і залишити на час, поки займемося іншими складниками.
Кабачок вимити і нарізати кільцями, можна злегка навскоси. Викласти кільця кабачка внапуск на пергамент, змащений маслом, у два ряди (за кількістю рибних філе).
З'єднати в окремій тарілочці натертий на маленькій тертці сир, подрібнений кріп і сметану.
На доріжки з кабачкових кілець викласти філе риби, які зверху щедро змастити ароматною сумішшю зелені, сиру і сметани. Ось у такому вигляді відправити все в розігріту до двохсот градусів духовку. Хвилин через 15-17 наша страва стане апетитно рум'яною – це ознака того, що її пора витягувати з духовки і викладати на таріль.