Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

КАРТОПЛЯНИЙ ГРАТЕН

Автор: Нова Газета

300 г картоплі, 100 мл нежирного молока, 100 мл вершків, 2 зубки часнику, дрібка меленого мускатного горіха, 70 г потертого твердого сиру, 40 г вершкового масла, зелень петрушки.

 

Картоплю почистити і нарізати тонкими кружальцями. Обсмажити з часником, мускатним горіхом і перцем. Змішати молоко і вершки. Деко змастити вершковим маслом, картоплю викласти шарами і полити молочною сумішшю. Поставити в духовку на годину при температурі +180°С. За 5 хв. до завершення посипати сиром і запікати до золотистої скоринки.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА