Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ПІЦА З ГАРБУЗОВИМ ПЮРЕ ТА КАРТОПЛЕЮ

Автор: Нова Газета

Тісто: 350 г борошна, 150 мл води, 2 ст. л. маслинової олії, 1,5 ч. л. сухих дріжджів.

 

Начинка: 1 середній гарбуз, маслинова олія, 2 середні картоплини, 2 цибулини, солодка паприка, базилік, сіль, чорний перець.

Просіяти борошно, додати дріжджі, сіль, теплу воду й маслинову олію. Замісити тісто. Сформувати кулю, покласти у миску, затягнути плівкою й дати піднятися 45 хвилин.

Нарізати 500 г м'якоті гарбуза великими шматками, збризнути маслиновою олією, посолити. Викласти у жароміцну форму. Запікати при 200°С до м'якості.

Відварити 2 середні картоплини в мундирі, очистити, нарізати тонкими кружечками. Нарізати тонкими півкільцями 2 цибулини.

Тісто швидко вимісити і розділити на 4 частини. Кожну розкатати у круглий тонкий корж. Викласти на листи, застелені папером для випічки, і зробити кілька проколів виделкою.

Гарбуз викласти у блендер, додати 2 ст. л. маслинової олії, мелену солодку паприку, сіль і свіжомелений чорний перець. Збити в пюре.

Коржі трохи розтягнути руками й змазати пюре. Викласти зверху цибулю і картоплю. Посипати листочками шпинату і тертим твердим сиром, збризнути маслиновою олією. Запікати при 250°С 10-12 хвилин. Подавати, посипавши листочками базиліка.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА