Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

М’ЯСНЕ ВІЯЛО

Автор: Нова Газета

1,3-1,5 кг свинини (ошийка чи карбонада), 150 г твердого сиру, 2 зубчики часнику, 2–3 помідорів, 2 ч. л.
меленого перцю,  2 ч. л. солі, півлимона, 1 ст. л. олії.

 

М’ясо помити і висушити паперовими рушниками. Надрізати його поперек волокон віялом (гармошкою), не дорізаючи до кінця 1,5-2 см. Маринувати м’ясо: натерти його сіллю з перцем, на дно посуду для маринування налити трохи лимонного соку і покласти туди свинину. Зверху ще скропити лимонним соком. Так залишити на годинку. Тим часом нарізати сир тонкими довгими пластинами, помідори – тонкими кружальцями, часник – тонкими пластинами. Потім перекласти м’ясо сиром і помідорами з часником і туго загорнути у кілька шарів фольги. Запікати годину у розпеченій до 200 градусів духовці. Потім розрізати фольгу і залишити у духовці ще на півгодини, щоб м'ясо зарум'янилося.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА