Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

СИРНІ РОГАЛИКИ

Автор: Нова Газета

400 г сиру, 250 г масла (маргарину), 400 г борошна, 150 г цукру, 1 ч.л. ванільного цукру (за бажанням), 2 ч.л. розпушувача.

 

Сир і масло кімнатної температури розтерти. Додати борошно і розпушувач. Кількість борошна залежить від сиру. Замісити тісто. Воно має вийти пухким, але еластичним. Поставити тісто в холодильник на 1 годину. Потім тісто розділити на 2 частини. Одну частину розкачати в коло. У цукор додати ванільний цукор (за бажанням). Посипати коло цукром. Ще раз прокачати коло качалкою, придавивши трохи цукор. Розділити коло на рівні частини (трикутники).

Загорнути кожен трикутник в рогалик. Розкачати 2 частини тіста і зробити рогалики. Деко змастити маслом або застелити папером для випічки. Далі взяти кожен рогалик вмочити його одним боком в цукор і викласти на деко цукром догори. (Якщо ви не любите дуже солодку випічку, можете не вмочати додатково цукром рогалики). Випікати при температурі 180 градусів, 20-25 хвилин.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА