Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

КАПУСТА КВАШЕНА ПО-ВІРМЕНСЬКИ

Автор: Нова Газета

Дві  капустини, 50 г часнику, 200 г моркви, 50 г буряку, два гострих перці, 50 г кореня петрушки, 50 г кореня селери, 20 г кінзи, 3 л води, 160 г солі, 8-10 шт. перцю горошком, 2-3 лаврових листа, півпалички кориці.

 

Довести до кипіння воду у каструлі і додати в неї прянощів: лавровий лист, перець чорний горошок, корицю. Посолити. Охолодити. У білоголової капусти зняти перші листочки і розрізати на чотири частини. Почистити моркву, буряк і часник. Моркву нарізати тонкими кільцями. Буряк – тонкими пластинками. Гострий перець почистити від насіння. Корінь селери і петрушки розрізати вздовж на чотири частини. На дно бочки (пластмасової) або каструлі викласти частину листя капусти, зверху укласти рядами саму капусту, а на неї і між рядами – овочі та зелень. Зверху накрити листям капусти, що лишилося. Залити розсолом і поставити під прес (накрийте бочку або каструлю тарілкою, а на неї поставте, наприклад, банку або маленьке відро з водою). Залишити капусту маринуватися під пресом при кімнатній температурі днів на 5. Потім перенести її в холодне місце для тривалого зберігання.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА