Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

БАКЛАЖАНИ У СМЕТАНІ

Автор: Нова Газета

Два баклажани, одна цибулина, олія для смаження, два зубки часнику, 300 г сметани, 2-3 ложки борошна, сіль, перець, петрушка.

 

Баклажани промити під холодною водою, витерти, обрізати «попки» з обох сторін. Нарізати кружечками товщиною приблизно в 1 см. У глибоку миску залити холодну воду, насипати трохи солі і занурити туди нарізані баклажани. Зверху накрити кришкою і поставити невеликий вантаж (можна наповнити банку з водою), це робиться для того, щоб баклажани не спливли. Витримати під пресом 10-15 хв. Витягти баклажани з води і помістити їх у друшляк, щоб стекла зайва вода. Розігріти сковороду, влити олію, насипати в тарілку борошно, змішати з кухонною сіллю і чорним меленим перцем. Умочивши кожен кружечок в борошні, смажити з двох сторін до рум'яної скоринки. Готові баклажани перекласти в окрему тарілку, щоб охололи. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Смажити на олії до золотистої скоринки. До підсмаженої цибулі додати почавлений часник  смажити все разом 5 хв. Додати баклажани, сметану, акуратно перемішати,  накрити кришкою і тушкувати  на малому вогні 10 хв.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА