Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

КУРЯЧІ КИШЕНІ З ПОМІДОРАМИ, СИРОМ СУЛУГУНІ ТА ГОРІХАМИ

Автор: Нова Газета

750 г курячого філе, 250 г сиру сулугуні, 240 г помідорів у власному соку без шкірки, 1 зубчик часнику, 3 гілочки петрушки, 50 г фундука, 400 мл вершків (20%), 20 г вершкового масла, 15 г солі, 4 г паприки меленої, 2 г карі, 1 г перцю чилі меленого, 80 мл олії.

 

Приготувати начинку: змішати подрібнений кубиками сир сулугуні, кубики помідорів у власному соку без шкірки та горіхи, подрібнені до крупних крихт.

 У курячого філе зрізати мале філе. На великому  зробити по центру повздовжній надріз, не дорізаючи углиб 1 см. Вставити ніж в розріз і зробити надрізи по колу з усіх боків.

Змішати карі, мелену паприку, сіль, мелений перець чилі та олію. Замаринувати в цій суміші велике і мале філе. Потім покласти у «кишені» великого філе начинку з сиру, помідорів та горіхів. Закрити зверху малим філе. Обсмажити кишені розрізами вниз на сковорідці з олією та вершковим маслом до золотавості.

Влити у сковорідку вершки, покласти розчавлений зубчик часнику. Зняти ручку зі сковорідки і запекти «кишені» в духовці впродовж 15 хв. за температури 180°С. Потім посипати тертим сиром та поставити ще на
5 хв. у духовку. Готову страву прикрасити помідорами чері та зеленню.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА