Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ФАРШИРОВАНИЙ КОРОП З БУРЯКОВИМ СОУСОМ

Автор: Нова Газета

2,5 кг коропа, 2 яйця, 2 цибулини, 2 морквини, буряк, 100 г хліба (білого), 30 г крохмалю, 20 г вершкового масла, 20 мл олії, 40 мл води, апельсин, 4 г цукору, 3 г білого меленого перецю, 5 г солі, буряковий соус: 1 буряк, 45 г хрону (паста), 5 г солі.

 

Почистити рибу від луски, зябер та очей, зробити надрізи від черевця біля голови з обох боків, переламати хребет: голова має залишитися зверху на шкірі. Через місце від‘єднання голови дістати нутрощі.

Стягнути шкіру з головою у напрямку до хвоста, відкласти. Зрізати філе, видалити кісточки, нарізати кубиком та двічі пропустити крізь м´ясорубку з дрібною решіткою. Додати до фаршу вимочений у воді та відтиснутий хліб, обсмажити на суміші олії та масла подрібнену цибулю, яйця, цукор, сіль та білий мелений перець. Перемішати.

Шкіру коропа щільно наповнити фаршем. На деко з пергаментом викласти кільця буряка, моркви та апельсина. Зверху покласти фаршированого коропа черевцем донизу. Змастити рибу розчином крохмалю та води. Відправити у розігріту до 200°С духовку на 30 хв.

Для соусу – запечений буряк порізати довільними шматками та блендером перетерти разом з хроном до однорідності. Готовому коропу дати охолонути, перекласти на блюдо, нарізати і подавати з соусом та шматочком лимона.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА