250 мл молока, 2 яйця, 1,5 ст.л. борошна, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. олії, 0,5 ч. л. солі, 1 ст. л. какао. Інгредієнти для начинки: 1/4 ч. л . кориці, 2 банани, 100 г родзинок, 100 г волоських горіхів, 30 г вершкового масла, 1/3 ст. рому або коньяку, 2 ст. л. цукру.
Змішати молоко, цукор, яйця, сіль і додати борошно. Збити до отримання густої однорідної маси.
Додати олію і ще раз збити. Частину готового тіста відлити в окрему тарілку, додати какао, рівномірно перемішати.
Світле тісто налити на сковорідку, зверху чайною ложкою намалювати кола з тіста з какао. Підрум’янити нижню сторону і перевернути млинець.
Приготувати начинку. Цукор нагріти до утворення золотистої карамелі, додати нарізані кубиками банани, вершкове масло, родзинки, коньяк.
З’єднати з обсмаженими волоськими горіхами, додати корицю. Готову начинку викласти на 1 чверть млинця і згорнути трубочкою або конвертиком.