Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

САЛО В ПАКЕТАХ

Автор: Нова Газета

1,5 кг свинячої підчеревини, 1-2 головки часнику, чорний перець крупного помелу, приправа для свинини, сіль.

 

Свинячу грудинку розрізати на шматки. Часник подрібнити в блендері або через часникодавку. Грудинку натерти сіллю, приправою, перцем і часником. Дати настоятися близько години.

Узяти целофанові пакети, вставити один пакет в інший і покласти в них грудинку.

(Якщо 4 шматочки грудинки, можна покласти по два шматочки в пакет.) Із пакетів видалити повітря і зав'язати їх. Покласти їх у каструлю з холодною водою, накрити каструлю кришкою, поставити на вогонь (пакети при варінні не луснуть!) Коли вода закипить, зменшити вогонь, щоб не дуже кипіло.

Варити на повільному вогні 2 години. Вимкнути вогонь і залишити остигати грудинку у воді, в якій варилася. Коли охолоне, вийняти грудинку з пакетів. Загорнути у фольгу і прибрати в холодильник, щоб добре охолола. Краще на ніч.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА