Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

РИСОВИЙ ПУДИНГ З НОТКОЮ ЕКЗОТИКИ ВІД ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКА

Автор: Нова Газета

500 мл молока (1,5% жирності), 50 мл кокосового молока, 350 г відвареного рису, ½ ч.л. ванільного цукру, цедра одного лимона, цедра половини апельсина, цедра одного лайма,2 яйця + 1 білок, 100 г цукру.

 

Розігріти духовку до 180 градусів. Рис попередньо відварити і охолодити. Натерти цедру з апельсина і лимона. Знімайте тільки верхній шар без білої частини, інакше в пудингу з'явиться непотрібна гіркота.

У невеликій каструльці нагріти молоко, додати ванільний цукор, кокосове молоко і цедру цитрусових. Варити на маленькому вогні протягом
5 хвилин, після чого зняти з вогню.

Яйця і білок збити разом з цукром до отримання однорідної маси. Додати гарячу молочну суміш і добре перемішати. Рис викласти у форму для запікання і залити молочно-яєчною сумішшю. Поставити цю ємність в ще більшу ємність, наповнену водою, щоб вийшла водяна баня, і відправити в духовку на 45-60 хвилин. Діставайте і насолоджуйтеся ніжним смаком.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА