Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

БАРВИСТИЙ М’ЯСНИЙ ХЛІБЕЦЬ

Автор: Нова Газета

700 г свинини, 0,5 банки кукурудзи консервованої, 0,5 банки горошку консервованого, 1 цибулина синя, 1 морквина, 1 перець солодкий, по 1 пучку петрушки та кропу, 1 яйце, 2 ст. л. олії, 1,5 ч. л. солі, перець чорний мелений за смаком.

 

М’ясо пропустити крізь м’ясорубку. Додати подрібнені кубиками моркву, цибулю і солодкий перець, посічену зелень, горошок, кукурудзу, яйце, посолити, поперчити й акуратно перемішати, щоб усі інгредієнти розподілилися рівномірно. Викласти у змащену форму для запікання, зверху трохи полити олією. Накрити фольгою і запікати при 180ºC упродовж 30 хв., після чого зняти фольгу і поставити в духовку ще на 10 хвилин.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА