Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ПІСНІ БУЛОЧКИ З ІЗЮМОМ І РОЗМАРИНОМ

Автор: Нова Газета

2 гілочки розмарину, 400 г борошна, 1 ст. л. дріжджів сухих, 3 ст. л. цукру, 150 г родзинок без кісточок, 7 ст. л. олії.

 

Дріжджі й 1 ст. л. цукру розвести в 250 мл теплої води й залишити на 10 хвилин.

Борошно просіяти в миску і поставити на
2 хвилини в розігріту до 150°С духовку. Додати в прогріте борошно цукор, що залишився, влити дріжджі, замісити тісто. Вимішувати на присипаній борошном поверхні 10 хвилин. Перекласти в змазану 1 ст. л. олії миску, накрити й залишити в теплому місці на 1,5 години.

У розмарину відокремити листочки, порубати їх і злегка розтерти. У сотейнику нагріти олію з розмариновим листтям, не доводячи її до кипіння. Зняти з вогню й дати охолонути.

Тісто обім'яти, перекласти на присипану борошном поверхню, додати 4 ст. л. олії з розмарином і промитий ізюм. Вимісити. Розділити тісто на 8 частин, скачати кожну в кульку. Покласти на присипаний борошном лист, злегка притиснути. Гострим ножем зробити на булочках хрестоподібний надріз. Накрити й залишити на 30 хвилин.

Булочки змазати розмариновою олією, що залишилася. Випікати 30 хвилин при 180 °С.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА