Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

СУП-ГУЛЯШ З ВИРІЗКОЮ

Автор: Нова Газета

1 цибулина, 1 морква, 600 г свинячої вирізки, 30 г вершкового масла, 2 ст. л. олії, 1 ч. л. меленої солодкої паприки, 1 ч. л. перцю чилі, 1,5 л бульйону, 400-500 г квашеної капусти, сіль, мелений чорний перець.

 

Цибулину почистити і крупно порубати. Моркву вимити, почистити і натерти на середній тертці. Свинячу вирізку вимити, добре обсушити паперовим рушником і нарізати невеликими кубиками. Жир нагріти в сотейнику. Покласти м'ясо і обсмажити, помішуючи, до рум'янцю. Викласти на тарілку. У цьому ж сотейнику злегка підрум'янити цибулю і моркву. Додати смажене м'ясо, посипати паприкою і перцем чилі. Перемішати. Влити гарячий бульйон і тушкувати на маленькому вогні протягом 20 хв. Квашену капусту викласти в друшляк, промити холодною водою і віджати. Додати до свинячої вирізки з овочами, перемішати, трохи посолити і тушкувати ще 10 хв. Готовий суп-гуляш розподілити по порційних тарілках і посипати свіжою зеленню за смаком.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА