Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

М'ЯСНИЙ ХЛІБ З ОВОЧАМИ

Автор: Нова Газета

0,5 кг курячої печінки, 1 лайм, 250 г скибочок бекону, 250 г нежирної шинки, 0,5 кг м'якоті яловичини, 2 моркви, 2 різнокольорових болгарських перці, 3 зубчики часнику, 2 цибулини, 2 яйця, 4 скибочки білого хліба, 200 мл вершків, 1 ст. л. вершкового масла, 1 лавровий лист, щіпка мускатного горіха, сіль, білий мелений перець за смаком, олія.

 

Печінку вимити, покласти в миску, додати 100 мл води, вичавлений сік лайма і залишити на 40 хв. Цибулю і часник нарізати, обсмажити на вершковому маслі до прозорості. Хліб без кірки замочити в вершках і віджати. М'ясо і печінку пропустити крізь м'ясорубку з великими отворами або дуже дрібно нарізати. М'ясо, печінку, цибулю, часник, яйця, хліб, мускатний горіх, сіль, перець з'єднати і вимісити фарш. Розділити на 3 частини. Моркву почистити, відварювати протягом 5 хв., нарізати смужками. Болгарський перець почистити і нарізати смужками. Шинку також нарізати смужками. Кілька скибочок бекону відкласти, іншими скибочками викласти зсередини форму для запікання. Кінці скибочок повинні звисати, потім їх потрібно буде звернути наверх хліба. Духовку розігріти до 180°С. У форму викласти третину фаршу. На нього рівномірно розкласти смужки з перцю, моркви і шинки. Накрити третиною фаршу, розрівняти, викласти овочі і шинку, накрити залишком фаршу. Розрівняти, зверху викласти смужки бекону. Накрити фольгою і запікати в духовці 40-50 хв.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА