Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

САЛАТ «ІЗ ДИМКОМ»

Автор: Нова Газета

По 150 г ковбасного сиру і курячого філе, 100 г чорносливу, 2 яйця, майонез, жменя горіхів.

 

Курятину зварити, остудити, порізати поперек волокон. Зварити яйця, посікти.

Чорнослив залити окропом, залишити на 15 хв, порізати соломкою.

Сир потерти або порізати тонкою соломкою.

Усе змішати, заправити майонезом, викласти за допомогою сервірувального кільця. Якщо такого нема, обрізати пластмасову пляшку 0,5 або 1 л, щоб утворився циліндр заввишки 5–10 см. Наповнити салатом, підняти циліндр, притискаючи салат кришечкою відповідного діаметру. Посипати підсушеними на чистій сковороді горіхами.

Із салату можна скатати кульки, обваляти у посічених горіхах, викласти у тарталетки або пронизати шпажками.

Можна викласти салат у будь-якій формі, прикрасити горіхами, чорносливом, майонезом, овочами, зеленню.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА