Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

КОНВЕРТИКИ

Автор: Нова Газета

1 скл. рисового борошна, 1 скл. пшеничного борошна, 1 ч. л. кунжутової олії, 300 г фаршу, 1 пучок черемші, 1 ч. л. соєвого соусу, олія соняшникова, вода, сіль.

 

Для начинки змішати фарш, черемшу, кунжутову олію, сіль, соєвий соус і трохи води. Зсипати в миску рисове і пшеничне борошно, додати гарячої води, посолити, замісити тісто і залишити його на півгодини в теплому місці. Розділити тісто на шматочки, розкачати кожен у корж, на середину класти начинку і защипнути краї, надавши форми конвертика. Обсмажити конвертики на змащеній олією бляшці в духовці при 180°C до хрусткої золотистої скоринки.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА