Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ЛЮЛЯ-КЕБАБ

Автор: Нова Газета

1 кг яловичого фаршу, 0,5 кг сала, 1 ст. ложка солі, 0,5 ч. ложки зіри та чорного перцю, 1 ч. ложка меленого коріандру.

 

Сало порізати, перемішати з фаршем. Цибулю порізати, додати до фаршу. Покласти усі спеції, добре вимішати. Фарш розкласти на підносі, накрити фольгою та поставити маринуватися в холодильник на 1 годину. Зробити з фаршу котлету, нанизати на шампур і розкачати м’ясо в ковбаску. Фарш має щільно прилягати до шампура. Смажити кебаб на вугллі до золотистої скоринки (приблизно 20 хв.).

Увага!

Для того, щоб кебаб не розвалився на шампурах, м’ясо необхідно правильно приготувати. Для цього, по-перше, ретельно вимішати фарш (близько 10 хв), щоб він став в’язким. По-друге, бажано поставити фарш у холодне місце на 2 год., тоді жир застигне, і зручніше буде формувати котлетки.

І, по-третє, обов’язково добре притиснути котлети до шампура, щоб не залишилося порожнин, оскільки при смаженні виділяється сік, через який котлетки можуть розпастися.і, заведіть одразу дві рослини різного віку.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА