Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

РУЛЕТИК ІЗ РУЛЬКИ

Автор: Нова Газета

Свиняча рулька (1–1,3 кг), 3 лаврові листки, 2 цибулини та цибулиння, 3 зубці часнику, сіль, перець.

 

Замочити рульку на
30 хв. у холодній воді, ретельно пошкрябати ножем, промити.

Надрізати по всій довжині й вирізати кістку. Трохи відбити, посолити, поперчити, додати пропущений крізь прес часник. Туго згорнути пласт рулетом, замотати міцною ниткою. Покласти мінімум на ніч у холодильник.

Можна обгорнути харчовою плівкою або пергаментним папером, проколовши виделкою у багатьох місцях.

У каструлю покласти жменю промитого цибулиння, лавровий лист, цибулини, сіль.

Зверху покласти рулет і налити воду, щоб покрила. Варити приблизно 2 години за температури 80 градусів (вода не має сильно кипіти).

Дістати рулет, дати охолонути, покласти в холодильник на 2 год., вийняти нитки, порізати на скибочки.

Найкраще смакує з гірчицею або хроном.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА