Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ЗАКУСКА З ЛАВАША ДЛЯ ПІКНІКА

Автор: Нова Газета

2 тонких лаваші, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г твердого сиру, пучок будь-якої зелені – за смаком, 2-3 ст. л. густої сметани, рафінована соняшникова олія, сіль – за смаком.

 

Невеликий пучок зелені промити, обсушити і дрібно порубати. Зварені вкруту курячі яйця натерти на великій тертці. Шматочок твердого сиру теж натерти на великій тертці.

Усі підготовлені інгредієнти перекласти в глибоку миску, посолити і перемішати.

Щоб маса стала більш соковитою та була слухняною в роботі, додати сметану з високим відсотком жирності (можна замінити на домашній майонез). Усе ретельно перемішати – начинка готова.

Тонкий лаваш розрізати на 4-6 частин: мають вийти невеликі прямокутники. На кожний шматочок викласти  начинку, розподілити її, згорнути в трубочку.

Рулети можна присмажити на сковороді на рослинній олії до золотавого кольору. А можна присмажити на багатті, на мангалі.

У якості начинки можна використовувати сир сулугуні (натерти на великій тертці) і зелень (вимити, дрібно нарізати). Лаваш змазати м'яким вершковим маслом, викласти начинку і згорнути рулетиком.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА