Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

КОТЛЕТКИ ПІД ШУБКОЮ

Автор: Нова Газета

1 кг фаршу (з індички), 2 яйце, 0,5 шт. батону (білий, без скоринки), 2 ст. л. майонезу, 120 мл молока, сіль, перець, 250 г сиру твердого, 50 г масла вершкового, 2 помідори, олія.

 

Булку замочити в молоці, пропустити крізь м'ясорубку, змішати з фаршем, додати яйця, майонез (1 ст. л.), сіль, перець. Гарненько перемішати.

Сир (50 г) і масло для начинки порізати брусочками.

Мокрими руками сформувати кульку з фаршу, розім'яти її, надавши форму кола. У центр покласти сир, а на сир – масло. Краї защипнути.

Обсмажити котлети на олії до золотавої скоринки (не до готовності, буквально по кілька хвилин з кожного боку). Скласти котлети у форму. Масло, на якому обсмажувалися котлети, вилити у форму до котлет, додати ще трохи води.

Помідори порізати тоненькими скибочками, викласти зверху на котлети. Сир натерти на найдрібнішій тeртці й покласти зверху на помідори, притиснути трохи рукою. Зверху збризкати майонезом. Запікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 45-50 хвилин на середньому рівні.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА