Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Хитрощі, які можуть стати в нагоді

Автор: Нова Газета

Як закріпити гвинтик
на окулярах

Швидко закріпити гвинтик можна прозорим лаком для нігтів. Це тимчасово вас виручить.

Спосіб швидко прибрати
масну пляму

Використовуйте засіб для миття посуду. Досить нанести невелику кількість і потерти. Є ще способи: присипати дрібною сіллю або нанести невелику кількість крейди і залишити на годину, після чого просто здути.

 Що допоможе впоратися
із «заївшою» блискавкою

Ватна паличка і вазелін вам допоможуть швидше вирішити цю проблему. Нанесіть трохи вазеліну прямо в отвір бігунка і по ходу блискавки.

Спосіб позбутися плям поту
на одязі

Стерти непривабливі плями під пахвами можна лимонним соком або харчовою содою. Потріть плями сумішшю лимонного соку і води. Для стійких плям використовуйте суміш соди і води, яку потрібно залишити на кілька хвилин, а потім обполоснути і почати прання. Ще з успіхом можна використовувати аспірин і перекис водню.

Щоб кісточки на бюстгальтері
не врізалися

Скористайтеся смужкою пластиру, щоб усунути цю проблему.

Як нейтралізувати запах
у кросівках

Насипте трохи соди в кросівки після тренування, щоб вона ввібрала запахи. А потім гарненько її витрусіть. Або покладіть на кілька годин/ніч по пакетику зеленого чаю, впорається з запахом він не гірше соди.

Прибрати шерсть з одягу

На допомогу прийде скотч. Виберіть липку стрічку, не обов'язково саме скотч, проведіть по ній долонею, щоб скотч краще прилягав і клеївся до тканини, і різко відірвіть. Ніякі милі, пухнасті домашні тварини більше не зможуть вас налякати своєю вовною на улюбленій чорній футболці або піджаку.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА