Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

СМОРОДИНОВО-НЕКТАРИНОВИЙ СОРБЕТ

Автор: Нова Газета

150 г чорної смородини, 3 нектарини, 3-4 листочки м'яти, 1 лимон, 4 ст. л. цукрової пудри, 2 ст. л. молока.

 

Спочатку приготувати порічковий шар: для цього ягоди помити, почистити, додати до них 2-3 ложки цукрової пудри, м'яту, молоко й половину соку лимона. Все гарненько подрібнити блендером, розлити по формах і поставити в морозилку.

Приготувати нектариновий шар: до нектаринів додати залишки пудри, залишки лимонного соку. Подрібнити блендером і залити поверх ягідного шару. Устромити палички і прибрати в морозилку до повного застигання.

Щоб вийняти морозиво з формочки, просто занурити на пару секунд форму в мисочку з теплою водою, потім потягнути за паличку.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА