150 г чорної смородини, 3 нектарини, 3-4 листочки м'яти, 1 лимон, 4 ст. л. цукрової пудри, 2 ст. л. молока.
Спочатку приготувати порічковий шар: для цього ягоди помити, почистити, додати до них 2-3 ложки цукрової пудри, м'яту, молоко й половину соку лимона. Все гарненько подрібнити блендером, розлити по формах і поставити в морозилку.
Приготувати нектариновий шар: до нектаринів додати залишки пудри, залишки лимонного соку. Подрібнити блендером і залити поверх ягідного шару. Устромити палички і прибрати в морозилку до повного застигання.
Щоб вийняти морозиво з формочки, просто занурити на пару секунд форму в мисочку з теплою водою, потім потягнути за паличку.