На одну порцiю: 225 г кабачкiв, 75 г грибiв, 75 г помiдорiв, 125 г олії, борошно, сiль, перець, зелень – до смаку.
У молодих кабачкiв обрiзати плодонiжки. Помити у проточнiй водi i порiзати на кружальця 1,5-2 см завтовшки. Запанiрувати в борошнi з сiллю i обсмажити на олії з двох бокiв до утворення скоринки. У грибiв вiдрiзати шапинки вiд нiжок. Шапинки бланшувати в киплячому сольовому розчинi (20 г солi на 1 л води) 2-3 хв., охолодити, нарiзати на тонкi скибочки.
Покласти на сковороду i 3-4 хв. тушкувати, поки випарується волога.
Потiм додати олію й обсмажити до готовностi. Додати гриби до кабачкiв i тушкувати 5-8 хв. Червонi томати з щiльною м'якоттю розрiзати на кружальця, посолити, поперчити i обсмажити. Додати до кабачкiв i грибiв, посипати дрiбно нарiзаною зеленню кропу, петрушки, кiнзи i тушкувати ще 3-5 хв. Масу гарячою розкласти у банки (0,5 л), накрити кришками i стерилiзувати при температурi 100°C 35 хв.