Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

БАКЛАЖАНИ ФАРШИРОВАНI

Автор: Нова Газета

На 10 пiвлiтрових банок: 3,3 кг баклажанiв, 2 кг моркви, 200 г коренiв петрушки, 400 г цибулi, 60 г рiзноманiтної зеленi, 300 г рису, 2,5 кг помiдорiв, 325 г цукру, 80 г солi, 1 л олiї, по 10 горошин гiркого i духмяного перцю, 2 л томатного соку.

 

Для консервування пiдбирають баклажани невеликих розмiрiв: довжиною не бiльше 10 см i шириною 7 см. Плоди помити, почистити i розрiзати на половинки. Решту овочiв – моркву, корiнь петрушки, зелень, цибулю порізати, занурити в окрiп на 5-10 хв., а тодi трохи пiдсмажити на олiї.

На пательню вилити олiю i пiдсмажити баклажани. На обсмаженi баклажани викласти овочеву сумiш. Банки з баклажанами накрити кришками i стерилiзувати
80 хвилин.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА