Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ТКЕМАЛІ

Автор: Нова Газета

Пікантний грузинський соус готують із синіх слив з тоненькою шкіркою і кислим смаком.

 

5 кг слив, 500 мл води, 5 стручків перцю «вогник», 10–15 зубчиків часнику, 2 ст. л. солі, 1 скл. цукру, по 2 ст. л. хмелі-сунелі, омбало (сухої м’яти) і коріандру меленого.

Сливи залити окропом, поставити на середній вогонь і варити до м’якості. Трохи охолодити, протерти крізь сито, відокремивши м’якоть від кісточок та шкірки. Додати сіль, цукор, спеції, пюре з часнику і перцю. Перемішати, варити 30 хвилин. Розлити у стерилізовані слоїки і закатати стерильними кришками.

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА