Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ГРИБНИЙ ЖУЛЬЄН У КАРТОПЛЯНИХ ГОРЩИКАХ

Автор: Нова Газета

5 картоплин, 500 г печериць, 15 г масла, 1 цибулина, 125 мл вершків, 1,5 ст. ложки борошна, 125 г тертого сиру, сіль, перець, лавровий листок, зелень.

 

Картоплю почистити і розрізати на 2 половинки. Потім вирізати серединку, формуючи з картоплі човники. Покласти в каструлю, залити водою, додати лавровий листок і сіль, довести до кипіння і варити 5 хв. Воду злити і перекласти картоплю на тарілку.

Гриби помити, нарізати невеликими кубиками. Цибулю порізати дрібно. Перекласти у сковороду, додати масло, сіль і обсмажити до готовності.

Приготувати соус: у миску насипаємо борошно, злегка присолити і додати вершки. За допомогою вінчика замішати соус, схожий за консистенцією на рідку сметану. Додати підготовлений соус в гриби і тушкувати, поки рідина випарується.

Деко застелити пекарським папером і викласти на нього картоплю, кишенькою догори. Зверху викласти обсмажені гриби. Поставити на 15 хв. в духовку, розігріту до 180 градусів. Відтак дістати, присипати тертим сиром. Поставити знову в духовку на 5–10 хв.

Готову страву перекласти на тарілку, прикрасити зеленню.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА