Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Сало гарячого засолу

Автор: Євгенія Бербат

1 л води, 1 кг свинячого сала з прошарками м’яса, 3 жмені цибулиння, 2 лаврові листки, 7 зубчиків часнику, 200 г солі, 2 ст. л. цукру, чорний перець - за смаком.

Наберіть в ємкість воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і поставте варитися. Коли вода закипить, покладіть в неї сало - нехай воно повариться ще 20-30 хвилин. Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром. Потім витягніть його з розсолу і висушіть. Поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Обсохле сало обваляйте в отриманій суміші, загорніть у фольгу і поставте на ніч в морозилку.

 

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА