1 кг фаршу (з індички), 2 яйце, 0,5 шт. батону (білий, без скоринки), 2 ст. л. майонезу, 120 мл молока, сіль, перець, 250 г сиру твердого, 50 г масла вершкового, 2 помідори, олія.
Навесні ви дістаєте свої прикраси, аби засяяти у всій красі, і раптом бачите, що вони потьмяніли… Виявляється, чистити ювелірні вироби – це ціла наука!
2 тонких лаваші, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г твердого сиру, пучок будь-якої зелені – за смаком, 2-3 ст. л. густої сметани, рафінована соняшникова олія, сіль – за смаком.
Свиняча рулька (1–1,3 кг), 3 лаврові листки, 2 цибулини та цибулиння, 3 зубці часнику, сіль, перець.