Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

За шматок ковбаси чортові душу продаси

Детальніше...

Кулінарні рецепти від відомих кіровоградців

Напередодні свят «Нова газета» розпитала своїх друзів про те, якою є їхня коронна страва на свята. Як виявилося, наші читачі – ще ті гурмани. Тож представляємо кулінарні рецепти від відомих кіровоградців (або земляків) – депутатів, мерів, бізнесменів, мандрівників, митців. До речі, зверніть увагу: авторами рецептів для «Нової газети» стали чоловіки – можливо, це спростує твердження про те, що тільки жінки можуть відчувати себе королевами на кухні...

Детальніше...

Фікус – зелений острівець в оселі

Фікус – рід рослин родини шовковицевих, що нараховує близько 800 видів дерев, кущів, ліан. Більшість із них – вічнозелені, але є й листопадні. В природі фікуси ростуть у тропіках Азії, Африки, Америки та Австралії.

Детальніше...

Який святковий стіл без гуски?

Окрасою будь-якого святкового столу є фарширована гуска. Птицю для приготування цієї страви треба вигодовувати, так би мовити, зі знанням справи. Тоді м’ясо її буде надзвичайно ніжним і смачним.

Детальніше...

Новорічний стіл

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА