Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ЖУРЕК – ПОЛЬСЬКИЙ СУП НА ЗАКВАСЦІ

На 2 л води: 500 г копченої ковбаси, 500 г картоплі, 100 г моркви, 250 г цибулі, 40 г часнику, 50 г вершкового масла, 250 г сметани домашньої густої, 1-2 шт. лаврового листя, 5 шт. горошку духмяного перцю, майоран, сіль, чорний мелений перець – за смаком, зварені накруто яйця – для подачі.

Детальніше...

Нюанси приготування страв у рукаві

Любителям запікати страви в рукаві радимо запастися кількома видами цього незамінного помічника: великого і маленького розміру, а також окремі пакети для приготування порційних страв.

Детальніше...

ПЕЧИВО З КИСЛОГО МОЛОКА

1 скл. кислого молока, 2 яйця, 3,5 скл. борошна (+1 скл. для розкачування тіста), 250 г маргарину, 5 г розпушувача для тіста, 1,5 скл. цукру, 4 ст. л. масла, 7 г ванільного цукру.

Детальніше...

СИРНИЙ ПИРІГ ІЗ ЦИБУЛЕЮ

Для тіста: 200 г борошна, 100 г масла, 4-5 ст. л. води. Для начинки: 200 г сиру твердого, 100-150 г бринзи, 100 г цибулі, 2 яйця, 100 г молока, 100 г вершків, 2 ст. л. оливкової олії, 0,5 ч. л. меленого мускатного горіха, 0,5 ч. л. паприки, сіль.

Детальніше...

ТЕЛЯЧА ПЕЧІНКА В ЯБЛУЧНИХ «ГОРЩИКАХ»

200 г телячої печінки, 3 ст. ложки борошна, 5 яблук (бажано кислих), 2 цибулини, 2 ст. ложки майонезу, 100 г твердого сиру, соняшникова олія для смаження, сіль, перець за смаком.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА