По 150 г ковбасного сиру і курячого філе, 100 г чорносливу, 2 яйця, майонез, жменя горіхів.
250 г борошна, 1 яйце, 120 г вершкового масла, 1 ч. л. солі, 2 ст. л. води. Начинка: 4 яйця зварені, 200 г нарізаної шинки, 100 г жовтого сиру, натертого на великій тертці, 400 г натурального йогурту, 2 яйця, половина нарізаної цибулі, сіль, перець.
0,5 кг курячої печінки, 1 лайм, 250 г скибочок бекону, 250 г нежирної шинки, 0,5 кг м'якоті яловичини, 2 моркви, 2 різнокольорових болгарських перці, 3 зубчики часнику, 2 цибулини, 2 яйця, 4 скибочки білого хліба, 200 мл вершків, 1 ст. л. вершкового масла, 1 лавровий лист, щіпка мускатного горіха, сіль, білий мелений перець за смаком, олія.
Зараз існує безліч спеціальних засобів для очищення посуду, однак часто вони або дуже агресивні, або малоефективні. Тож наводимо декілька простих і малозатраних способів позбутися пригару на каструлях.