Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

КАРТОПЛЯНА ЗАПIКАНКА

4 середні картоплини, 200 г ковбаси, 1 невелика голівка ріпчастої цибулі, 2 зубки часнику, 3 яйця, 2 ст. л. олії, 200 мл сметани, 3 ст. л. вершків, 100 г сиру, сіль, чорний мелений перець – за смаком, пучок петрушки.

Детальніше...

Як правильно солити й сушити рибу

Для цього рецепта підійдуть лише нежирні породи: карась, окунь, судак і, звичайно ж, вобла. Для початку рибу необхідно ретельно вимити й очистити від нутрощів, при цьому луску знімати не потрібно.

Детальніше...

ПЕЧИВО «РАЙСЬКА НАСОЛОДА»

Тісто: 250 г борошна, 25 г какао, 100 г цукрової пудри, 200 г вершкового масла, 2 жовтки, 0,5 ч. л. розпушувача.

Крем: 3 жовтки, 50 г цукру, 20 г борошна, 200 мл гарячого молока, 40 г кокосової стружки.

Детальніше...

ГОРІХОВІ БУЛОЧКИ

Для тіста: 1 кг звичайного борошна, 130 г цукру, 2 ч. л. солі без гірки, 20 г сухих дріжджів або 42 г свіжих дріжджів, 500 мл трохи теплого молока, 150 г м'якого вершкового масла, 2 ст. л. соняшникової олїі без запаху, 2 яйця, ваніль.

Детальніше...

Як зберегти зрізані півонії?

При покупці цих рослин слід надавати перевагу тим квітам, пуп’янки яких ще не розпустилися і мають неяскраве забарвлення. Після придбання, перш ніж поставити букет у вазу, потрібно налити в ванну води і покласти рослини туди, вимкнувши при цьому світло. Таким чином квіти повинні пролежати деякий час.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА