Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ЗАПІКАНКА «КАПУСТЯНКА»

150 г вершкового масла, 0,5 ч. ложки соди, 1 скл. сметани, 4 яйця, 2 скл. борошна, 500 свіжої капусти, 0,5 стол. ложки цукру, сіль, чорний перець за смаком, 3 ст. ложки кунжуту.

Детальніше...

Не лише для приготування страв

Найчастіше алюмінієву фольгу застосовують для приготування різних наїдків. Але цим її можливості не обмежуються.

Детальніше...

Весняні страви від "НГ"

Детальніше...

5 способів відіпрати кухонні рушники

Детальніше...

Барбекю: основні хитрощі готування

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА