Винятково витривала сансев’єрія знову повертається в моду. Одна з найкращих рослин для прикраси інтер’єрів не тільки приватних будинків, а й офісів заслужила загальне визнання скромністю вимог і високою витривалістю.
Простіше простого відварити буряк, натерти на тертці, додати маслинову олію, горіхи і чорнослив. Такий салат сміливо можна вживати з м’ясними стравами в обідню перерву. Буряк можна не лише варити, а й пекти. Досить очистити від шкірки, замотати у фольгу і відправити в духовку на 40 хвилин. У 100 г всього 40 ккал, тому до печеного буряка можна сміливо додати 30 г сиру, і ви отримаєте ситну страву, але всього на 100 ккал.
Не за горами 14 лютого – День Святого Валентина, свято, коли на столі з’являються сердечка і серця. Ви вже продумали, що готуватимете? Пропонуємо рецепти смачних страв, а особливо – випічки, адже її полюбляють усі.
Зима щорічно вносить свої корективи в життя природи – це процес закономірний і загальновідомий.