Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Кожній підлозі – свій догляд

Ламінатна підлога.

Головна умова при прибиранні ламінату – мінімум води. Миття проводиться трохи вологою незібганою ганчіркою, при цьому у воду можна влити трохи оцту або спеціального засобу. Якщо, не зважаючи на усі старання...

Детальніше...

Червоні у банці

Більшість із нас традиційно закручує в банки огірки, помідори, різні салати. Адже, погодьтеся, відкриваючи взимку власноруч приготовлену закуску, ми із насолодою згадуємо аромат літа. Сьогоднішні наші рецепти – з помідорами.

Детальніше...

Коли солити, щоб не пересолити

У приготуванні страв важливо розрахувати не лише кількість солі, а й час, коли її додавати.

М’ясо. Бульйон соліть за 30 хв. до закінчення приготування.

Порційно нарізане м’ясо приправляйте безпосередньо перед обсмажуванням. Виняток – печінка. Солять її після того, як просмажиться – інакше затвердіє. 

Риба. Щоб зварити юшку, в окріп спочатку покладіть овочі. Коли вони будуть майже готові, додайте порційні шматочки риби і приправи. Рибу обсмажуйте вже посипану спеціями, у тому числі і сіллю.

Детальніше...

Формуємо крону крассули

Класична форма «грошового дерева» – це саме деревце. Щоб товстянка розрослася пишною, по-перше, необхідно у горщик посадити один відросток. Якщо у горщику тісно посаджені декілька паростків, то виходить не дерево, а кущі, рослини ростуть довгими, тонкими, заважають один одному. Для того, щоб цього не сталося, необхідно формувати крону товстянки – прищипувати її.

Детальніше...

Як позбутися подряпин на склі

Із різних причин, часто через необережне поводження, на склі з’являються подряпини. Вони заважають і псують зовнішній вигляд виробу. Позбутися неглибоких подряпин можна самостійно. Ось декілька способів.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА