У приготуванні страв важливо розрахувати не лише кількість солі, а й час, коли її додавати.
М’ясо. Бульйон соліть за 30 хв. до закінчення приготування.
Порційно нарізане м’ясо приправляйте безпосередньо перед обсмажуванням. Виняток – печінка. Солять її після того, як просмажиться – інакше затвердіє.
Риба. Щоб зварити юшку, в окріп спочатку покладіть овочі. Коли вони будуть майже готові, додайте порційні шматочки риби і приправи. Рибу обсмажуйте вже посипану спеціями, у тому числі і сіллю.
Із різних причин, часто через необережне поводження, на склі з’являються подряпини. Вони заважають і псують зовнішній вигляд виробу. Позбутися неглибоких подряпин можна самостійно. Ось декілька способів.
Сьогодні про велику квартиру багатьом залишається лише мріяти, проте є декілька способів розширити вже існуючу житлоплощу.
Ніжний блакитний колір здатний привнести духовність і миролюбність практично у будь-яку спальню. Він сприятливо впливає на підсвідомість людини, розслабляючи її.
Власники спалень у синьоблакитних тонах і сплять добре, і почуваються вранці щасливими та позитивними. На думку експертів, це пов’язано з тим, що синій колір уповільнює частоту серцевих скорочень і навіть здатний знизити кров’яний тиск. Звичайно, перетворити тісну гостинку на шикарний пентхауз не вдасться, але місця в ній, завдяки деяким хитрощам, однозначно стане більше. Спробуємо?
Під часниковим соусом
1 кг солодкого перцю, 1-2 голівки часнику, 5-6 ст. л. олії, зелень петрушки та кропу, сіль і оцет – за смаком.
Боротьба із цвіллю – завдання непросте. Повністю нейтралізувати гриби неможливо, тому що їх спори – у великій або малій кількості – постійно перебувають навколо нас. Однак нам під силу стримувати ріст і розвиток цвілі, убезпечивши себе від шкоди, яку вона здатна заподіяти нашому здоров’ю.