1 цибулина, 1 морква, 600 г свинячої вирізки, 30 г вершкового масла, 2 ст. л. олії, 1 ч. л. меленої солодкої паприки, 1 ч. л. перцю чилі, 1,5 л бульйону, 400-500 г квашеної капусти, сіль, мелений чорний перець.
2 гілочки розмарину, 400 г борошна, 1 ст. л. дріжджів сухих, 3 ст. л. цукру, 150 г родзинок без кісточок, 7 ст. л. олії.
700 г свинини, 0,5 банки кукурудзи консервованої, 0,5 банки горошку консервованого, 1 цибулина синя, 1 морквина, 1 перець солодкий, по 1 пучку петрушки та кропу, 1 яйце, 2 ст. л. олії, 1,5 ч. л. солі, перець чорний мелений за смаком.
1 кг гарбуза, 100 г манки, 0,5 кг сиру, 6-8 яблук, 2 яйця, панірувальні сухарі, 4-6 ст. л. цукру, 10 г ванільного цукру,
2 ст. л. кориці, сік половини лимона.
500 мл молока (1,5% жирності), 50 мл кокосового молока, 350 г відвареного рису, ½ ч.л. ванільного цукру, цедра одного лимона, цедра половини апельсина, цедра одного лайма,2 яйця + 1 білок, 100 г цукру.