Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

До різдвяного столу

Детальніше...

Сало про запас

Ті, хто вирощує свинку чи кабанчика для себе, знають чимало способів заготівлі м’яса і сала для тривалого зберігання. Найпоширеніший – закладання до морозильної камери. Та, по-перше, не в усіх вона є, а по-друге, іноді і її замало, щоб усе вмістити, бо ще ж і фрукти чекають компотної «долі».

Детальніше...

ЗЕЛЕНЬ взимку

Час подумати про забезпечення своєї родини свіжою зеленню взимку.

Детальніше...

Стіни не мокрітимуть, вікна не пітнітимуть

Із настанням холодів приходять нові клопоти. Стіни в оселі починають мокріти, вікна – пітніти, а в сильні морози шибки замерзають.

Детальніше...

Вибираємо консерви

У кожної господині в комірчині є продукти на випадок приходу несподіваних гостей. Серед домашньої консервації зберігаються й баночка-дві рибних. А це ніжний продукт – якщо порушена технологія виробництва, банки можуть здутися.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА