Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ТЕЛЯЧА ПЕЧІНКА В ЯБЛУЧНИХ «ГОРЩИКАХ»

200 г телячої печінки, 3 ст. ложки борошна, 5 яблук (бажано кислих), 2 цибулини, 2 ст. ложки майонезу, 100 г твердого сиру, соняшникова олія для смаження, сіль, перець за смаком.

Детальніше...

ЗАПІКАНКА «КАПУСТЯНКА»

150 г вершкового масла, 0,5 ч. ложки соди, 1 скл. сметани, 4 яйця, 2 скл. борошна, 500 свіжої капусти, 0,5 стол. ложки цукру, сіль, чорний перець за смаком, 3 ст. ложки кунжуту.

Детальніше...

5 способів відіпрати кухонні рушники

Детальніше...

Не лише для приготування страв

Найчастіше алюмінієву фольгу застосовують для приготування різних наїдків. Але цим її можливості не обмежуються.

Детальніше...

Весняні страви від "НГ"

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА