Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Сало про запас

Ті, хто вирощує свинку чи кабанчика для себе, знають чимало способів заготівлі м’яса і сала для тривалого зберігання. Найпоширеніший – закладання до морозильної камери. Та, по-перше, не в усіх вона є, а по-друге, іноді і її замало, щоб усе вмістити, бо ще ж і фрукти чекають компотної «долі».

Детальніше...

Стіни не мокрітимуть, вікна не пітнітимуть

Із настанням холодів приходять нові клопоти. Стіни в оселі починають мокріти, вікна – пітніти, а в сильні морози шибки замерзають.

Детальніше...

Вибираємо консерви

У кожної господині в комірчині є продукти на випадок приходу несподіваних гостей. Серед домашньої консервації зберігаються й баночка-дві рибних. А це ніжний продукт – якщо порушена технологія виробництва, банки можуть здутися.

Детальніше...

ЗЕЛЕНЬ взимку

Час подумати про забезпечення своєї родини свіжою зеленню взимку.

Детальніше...

БАКЛАЖАНИ У СМЕТАНІ

Два баклажани, одна цибулина, олія для смаження, два зубки часнику, 300 г сметани, 2-3 ложки борошна, сіль, перець, петрушка.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА