Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Барбекю: основні хитрощі готування

Детальніше...

Пасхальнi символи

Часто, поспішаючи рано-вранці до церкви, несучи в руках кошика зі свіжовипеченою паскою і пахучими стравами,  не замислюємося над тим, яке ж значення вкладали в ці звичайні, здавалось би, речі наші пращури, давні слов’яни, хрещені колись Володимиром.

Детальніше...

КРОЛИК З ОЛИВКАМИ Й АПЕЛЬСИНОМ

Кролик вагою 1,5 кг, 50 г солоного свинячого сала, 2 цибулини, 2 зубчики часнику, 2 апельсини, 100 г консервованих оливок, 200 мл білого сухого вина, 3 столові ложки оливкової олії, 2 гілочки розмарину, кориця мелена, перець червоний і чорний мелений, сіль – за смаком.

Детальніше...

Із Великоднем!

Детальніше...

Особливості меню в піст по днях

Кожному дню Великого посту – своє меню.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА