Пікантний грузинський соус готують із синіх слив з тоненькою шкіркою і кислим смаком.
3,5 кг слив, 0,75 л води, 1,5 кг цукру, 0,5 л оцту, 5 г духмяного перцю (горошком), 5 г гвоздики, 5 г лаврового листя.
Для приготування баклажанної закуски «як гриби» потрібно по кілька баклажанів, зубків часнику, ріпчастої цибулі, зелень кінзи, перець мелений (чорний або суміш перців різних видів), сіль, оцет столовий 9-відсотковий.
Можна, звісно, купити нову подушку, а можна й дати друге життя тій, до якої звикли. Головне – правильно виконати всі етапи.
До таких тюфтельок і гарнір не потрібний, адже страва містить і м’ясний фарш, і рис, і соус на додачу! Ідеальне поєднання!