Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

БАКЛАЖАНИ ФАРШИРОВАНI

На 10 пiвлiтрових банок: 3,3 кг баклажанiв, 2 кг моркви, 200 г коренiв петрушки, 400 г цибулi, 60 г рiзноманiтної зеленi, 300 г рису, 2,5 кг помiдорiв, 325 г цукру, 80 г солi, 1 л олiї, по 10 горошин гiркого i духмяного перцю, 2 л томатного соку.

Детальніше...

КАБАЧКИ, ГРИБИ I СМАЖЕНI ПОМIДОРИ

На одну порцiю: 225 г кабачкiв, 75 г грибiв, 75 г помiдорiв, 125 г олії, борошно, сiль, перець, зелень – до смаку.

Детальніше...

СМОРОДИНОВО-НЕКТАРИНОВИЙ СОРБЕТ

150 г чорної смородини, 3 нектарини, 3-4 листочки м'яти, 1 лимон, 4 ст. л. цукрової пудри, 2 ст. л. молока.

Детальніше...

Які продукти не можна заморожувати в морозильній камері

Заморожені продукти вже давно і міцно увійшли в наше життя. Крім запасів страв швидкого приготування, господині освоїли також різні способи заморожування сезонних продуктів. Але є продукти, які не можна заморожувати.

Детальніше...

ХИТРИЙ ПИРІГ З ВИШНЕЮ

200 г вершкового масла, дрібка солі, 3 скл. борошна, 1 склянка кефіру, 1 ч. л. розпушувача, ваніль або ванільний цукор, для начинки: 500 г вишні без кісточок, півсклянки цукру

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА