750 г курячого філе, 250 г сиру сулугуні, 240 г помідорів у власному соку без шкірки, 1 зубчик часнику, 3 гілочки петрушки, 50 г фундука, 400 мл вершків (20%), 20 г вершкового масла, 15 г солі, 4 г паприки меленої, 2 г карі, 1 г перцю чилі меленого, 80 мл олії.
Ті, хто вирощує свинку чи кабанчика для себе, знають чимало способів заготівлі м’яса і сала для тривалого зберігання. Найпоширеніший – закладання до морозильної камери. Та, по-перше, не в усіх вона є, а по-друге, іноді і її замало, щоб усе вмістити, бо ще ж і фрукти чекають компотної «долі».
Із настанням холодів приходять нові клопоти. Стіни в оселі починають мокріти, вікна – пітніти, а в сильні морози шибки замерзають.