Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

БАКЛАЖАНИ В ГОРІХОВОМУ МАРИНАДІ

3 кг баклажанів, 300 г часнику, 3 склянки олії, по 1 пучку петрушки і склянки очищених волоських горіхів, 2 стручки гострого перцю, 5 ст.л. оцту столового, сіль.

Детальніше...

СИРНІ РОГАЛИКИ

400 г сиру, 250 г масла (маргарину), 400 г борошна, 150 г цукру, 1 ч.л. ванільного цукру (за бажанням), 2 ч.л. розпушувача.

Детальніше...

МАРМЕЛАД ІЗ КИЗИЛУ

500 г кизилу, 300 г цукру, 1 скл. води.

Детальніше...

Духовка – як нова

Хтось користується духовкою щодня, хтось – зрідка, однак, більше чи менше, на внутрішніх стінках з’являються жир, нагар, кіптява. А це позначається на смаку страви чи випічки. Як же дати раду заміннику домашньої печі?

Детальніше...

КВАСИМО ГРУШІ

Доброго дня, редакціє. Ще з дитинства пам’ятаю смак бабусиних квашених груш – із погреба, прохолодних і запашних.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА