1 кг курячих шлунків, 2 цибулини, сіль, перець, лавровий лист – за смаком, 2 яйця, 3 ст. л. крохмалю, борошно – для обвалювання, 100 г сиру, олія – для смаження.
Деякі рослини, що продаються у квіткових магазинах, узагалі не розраховані для житла. А з деякими просто необхідно дотримуватися обережності.
Борошно виготовляють практично з усіх злакових. Купуючи той чи інший вид та сорт, варто звернути увагу на упаковку та деякі характеристики.
Доброго дня, редакціє. Хочу поділитися досвідом заморожування болгарського перцю та інших овочів.
1,3-1,5 кг свинини (ошийка чи карбонада), 150 г твердого сиру, 2 зубчики часнику, 2–3 помідорів, 2 ч. л.
меленого перцю, 2 ч. л. солі, півлимона, 1 ст. л. олії.