Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Як лікувати нетримання сечі народними методами

Автор: Нова Газета

Нетримання сечі – досить поширена проблема, з якою доводиться стикатися як чоловікам, так і жінкам. Причинами цього можуть бути травми промежини, важкі гінекологічні операції, важка фізична праця, складні пологи або похилий вік. Людина не може контролювати м'язи, що перекривають вихід із сечового міхура, і відбувається мимовільне сечовипускання. Лікування нетримання сечі народними засобами цілком можливе.

 

Насіння кропу

Візьміть столову ложку насіння кропу і залийте склянкою окропу. Настоювати 2 години, добре обгорнувши, або в термосі. Коли охолоне, випийте весь стакан.

Кукурудзяні рильця

Боротися з частими позивами до сечовипускання допоможуть кукурудзяні рильця. Для цього одну чайну ложку рилець залийте склянкою окропу. Дайте настоятися 10-15 хвилин, а потім процідіть. Цей настій потрібно пити як чай, додавши чайну ложечку меду.

Звіробій і золототисячник

Ось ще один ефективний спосіб лікування нетримання сечі народними засобами. Змішайте в рівних пропорціях траву звіробою і золототисячника. Візьміть чайну ложку збору і залийте однією склянкою окропу. Після того, як трава настоїться 10-15 хвилин, слід процідити і пити як чай протягом дня.

Брусниця і звіробій

Лікування нетримання сечі народними засобами можливо також за допомогою листя брусниці і звіробою. Візьміть 2 столові ложки листя брусниці і стільки ж трави звіробою. Залийте це трьома склянками окропу. Прокип'ятити 10 хвилин, потім дати охолонути і процідити. Після 16.00 год. пийте цей настій до ночі маленькими ковтками.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА