Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Вітамінний напій із хвої допоможе відновити здоров’я

Автор: Нова Газета

Зібрану хвою ретельно промийте холодною водою, наріжте ножицями, покладіть в емальований посуд і залийте холодною кип'яченою водою (на склянку хвої – 3/4 склянки води), додайте трохи соку лимона або лимонної кислоти, закрийте каструлю кришкою і дайте настоятися 2-3 дні, не забуваючи постійно підходити до каструлі і струшувати її.

Після закінчення цього терміну настій необхідно процідити, додати мед або цукор і можна пити  по півсклянки на день.

Для краси і свіжості. Із хвої можна зробити різні маски для обличчя (для будь-якого типу шкіри!). Вони дозволяють відновити природний баланс шкіри, додадуть обличчю свіжість і омолодять вас. Склянку хвої залийте одним літром води і доведіть до кипіння, настоюйте протягом доби. 1 ст. ложку відвару хвої змішати з 2 ст. ложками м'якого сиру і 1 чайною ложкою меду, добре перемішати, нанести на обличчя, тримати 10 хвилин. Зняти тампоном, змоченим у теплій воді або в ромашковому чаї. Потім у чай з ромашки, який залишився,  кинути кубик льоду і вмитися. Кілька таких масок зроблять вашу шкіру пружною, оксамитовою і сяючою.

Для приготування скрабу нам знадобляться хвоя, сухі скоринки мандарина і морська сіль. Хвою і скоринки мандарина необхідно перемолоти в кавомолці або перетерти в ступці, додати морську сіль (можна в пропорції 1: 1). Перед вживанням в суху суміш додайте теплої води або трохи гелю для душу.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА