Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Простий засіб для зниження рівня холecтерину та артеpiaльного тиску

Автор: Нова Газета

У 21 столітті проблема підвищеного кpoв’яного тиску займає перше місце в списку захвоpювань. Однією з причин його підвищення є холестерин і шлаки. Тому, щоб уникнути частих перепадів артеpiального тиску, потрібно періодично чистити організм. І в цьому нам допоможе засіб, який не дасть розвинутися гіпepтонії і буде тримати тиск у межах норми.

 

Рецепт народного засобу для зниження холестepину і тиску

У нетрадиційній медицині цей засіб користується великою популярністю. А все тому, що з його допомогою можна вилікувати велику кількість захворювань і підняти імунітет.

Продукти, необхідні для приготування ліків: яблучний оцет – 1 ч. л., сік лимона – 1 ч. л., часник – 1 зубчик, корінь імбиру – 1 маленька скибочка, мед – 1 ч. л.

Як приготувати ліки?

Подрібніть часник і імбир,  з’єднайте з іншими продуктами. Отриману суміш відправте в холодильник на п’ять днів. Її вам вистачить на один раз. Не готуйте засіб прозапас – досить підібрати пропорції, щоб ліків вистачило на кілька днів, максимум тиждень!

Як вживати ліки?

Кількість вживань протягом дня не повинно перевищувати 3 разів. Найкраще приймати засіб вранці і ввечері до прийому їжі. Результат ви побачите через кілька днів. Ваш тиск буде в нормі, а рівень холестерину знизиться.

Але якщо у вас великі проблеми зі здоров’ям, не зайвим буде звернутися за допомогою до лікаря. Не варто сподіватися тільки на свої сили. Самолікування може нашкодити, пам’ятайте про це завжди!

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА