Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

У волосся також буває депресiя

Автор: Нова Газета

Як протидіяти?

 

Волосся потребує додаткового пiд­жив­лен­ня у виглядi масок. Їх можна приготувати з того, що маєте на кухнi чи на городi. А лiкарськi рослини, якi зроблять ваше волосся розкiшним та здоровим, можна купити в аптецi.

Якщо волосся стало сухим i ламким, спробуйте допомогти йому так:

Вiзьмiть жменю трав (ромашки, кропиви, звiробою, квiток бiлої конюшини, листя берези), залийте її 0,5 склянки олiї, настоюйте впродовж тижня у щiльно закритiй банцi, потiм процiдiть. Накладайте на волосся перед миттям на 1 - 1,5 години.

Залийте 100 г посiчених коренiв реп’яху 200 г олiї та залиште на добу, а потiм варiть на слабкому вогнi 15 хв. Сумiш процiдiть i змащуйте нею коренi волосся за двi години до миття.

Природнi засоби для стимулювання росту волосся:

Олiйка: 100 г свiжого подрiбненого кореня лопуха настоюйте протягом доби у склянцi мигдальної олiї. Потiм проварiть сумiш протягом 15 хвилин на малому вогнi. Коли охолоне, вiдтиснiть, а олiю процiдiть. Такою олiйкою змащують волосся за 5 годин до миття.

Крем: 3 ст. л. нарiзаного кореня лопуха про­кип’я­тiть у 1,5 склянки води. Цей вiдвар процiдiть i додайте до нього 9 ст. л. топленого свинячого сала. Сумiш поставте у добре розiгрiту духовку на 2 – 3 години. Коли охолоне, злийте зайву воду. Утворений крем щодня втирайте у коренi волосся.

Якщо з’явилася лупа:

Вiзьмiть 25 г цибулевого лушпиння на 0,5 л окропу i настоюйте протягом 15 хв. Настоєм полощiть волосся пiсля миття.

Вiзьмiть 1 ст. ложку посiчених стебел i квiток пижма, залийте їх 2 склянками окропу i процiдiть. Мийте голову через день без шампуню впродовж мiсяця.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА