Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Судини почистить часник

Автор: Євгенія Бербат

Наш організм із часом забруднюється шлаками, а судини, втративши еластичність і гнучкість, забиваються атеросклеротичними бляшками.

 

- Ретельно промийте і почистіть 3-5 картоплин, потім залийте їх 2 скл. склянками води і прокип’ятіть близько 15 хвилин. Дайте відвару настоятися близько години і додайте в нього подрібнений на кашку очищений часник (1-2 голівки). Перелийте суміш у банку (картоплю вийміть), закрийте її щільно кришкою і залиште на два дні в холодильнику. Застосування: готовий засіб вживають по чверті склянки двічі на день вприкуску з чайною ложечкою меду.

- Почистіть і подрібніть 1-2 голівки часнику, залийте кашку, що утворилася, 2 скл. якісної горілки і залиште у теплому місці на тиждень (суміш щодня струшуйте). Застосування: засіб приймають по 1 ст. л. 3-4 рази на день протягом 2-3 місяців.

- Для очищення судин дуже корисно щодня пити чай із часнику. Для цього почистіть і ретельно подрібніть 1-2 зубки часнику, залийте кашку окропом і залиште ємкість із сумішшю, накритою кришкою, в теплому місці на 15-30 хвилин. Готовий напій потрібно випити маленькими ковтками. Тривалість одного очисного курсу складає від семи до 15 днів, після чого потрібно зробити місячну перерву і знову повторити курс.

- Почистіть 4 голівки часнику і пропустіть їх разом із 3 великими лимонами крізь м’ясорубку, після чого помістіть готову масу у трилітрову сулію і наповніть її теплою кип’яченою водою. Через 3 дні процідіть напій і вживайте його двічі на день по півсклянки за 30-40 хв. до їди. Зберігають суміш у закупореній пляшці у холодильнику. Тривалість – від двох до п’яти тижнів поспіль. Потім робимо двомісячну перерву і знову повторюємо курс.

У чому причина ефективності очищення судин часником? Він уповільнює процеси старіння в клітинах, поліпшує обмін речовин, зберігає еластичність тканин, а також має антиоксидантну дію.

Очищування часником має свій секрет: учені радять використовувати його в різних народних рецептах і в харчуванні не відразу, як ви його подрібнили, а через 15 хвилин. За цей час відбуваються ферментні реакції, які стимулюють активність речовин, корисних для здоров’я. Протягом 5 тисяч років у Європі часником лікували багато хвороб, у тому числі і судинні. А гладіатори перед боєм з’їдали цілу голівку для того, щоб відчути «презирство до смерті».

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА